Select Page

Drage dijakinje, dragi dijaki!

V Pisarni Evropskega parlamenta v Sloveniji bi radi ostali v stiku z vami tudi po koncu letošnje sezone projekta Šola ambasadorka Evropskega parlamenta (EPAS), zato bi vas radi seznanili s skupnostjo skupajsmo.eu in vas povabili, da se nam pridružite.

Kaj je skupajsmo.eu?

Skupajsmo.eu je vseevropska skupnost, ki spodbuja ljudi, naj aktivno sodelujejo v demokraciji. S pridružitvijo dobite možnost sodelovati v razpravah, ki jih organiziramo, se udeležiti usposabljanj na različnih področjih in organizirati lastne dogodke in dejavnosti o evropskih temah, ki vas zanimajo. Postanite tudi vi del vznemirljive dogodivščine, ki vas bo povezala in opolnomočila za sodelovanje v gradnji boljše prihodnosti Evrope. Več o skupajsmo.eu izveste na tej povezavi.

Pridružitev skupajsmo.eu vam torej omogoča, da postanete del rastoče skupnosti, spremljate in sodelujete v njenih aktivnostih, pridobivate nova znanja in razpravljate o evropskih temah.

Obenem se vam še enkrat iskreno zahvaljujemo za sodelovanje v projektu EPAS in za vaš izjemen prispevek k približevanju EU vašim vrstnikom, znancem in sorodnikom.

Pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji


(Število obiskov: 31)
Dostopnost