Select Page

Od 20. do 24. novembra so se v prostorih Gimnazije Ilirska Bistrica izvajale brezplačne delavnice računalniškega opismenjevanja Simbioza. Tudi letos so potekale na dveh težavnostnih ravneh: za začetnike na osnovnem nivoju, medtem ko smo za tiste, ki računalnik uporabljajo že dalj časa, pripravili naprednejše vsebine. Letos smo v program uvedli nekaj večjih sprememb.

Veseli smo, da se po več letih izvajanja Simbioze delavnic še vedno udeležuje tako veliko število vedoželjnih.  Po odzivih tečajnikov so bili z ti delavnicami zelo zadovoljni in zagotovili so, da se jih bodo ponovno udeležili – naslednjič na višji ravni.

Triindvajsetim udeležencem se zahvaljujemo za zaupanje. Hvala tudi vsem prostovoljcem, ki so pomagali pri izvedbi delavnic. Posebna zahvala pa gre prof. Klavdiju Logarju in Juretu Gustinčiču, ki sta vodila tečajnike na poti do novih znanj.

Upamo, da nam boste v naslednjih letih še naprej zaupali in sodelovali v medgeneracijskem druženju, pri katerem znanje prehaja z mladih na starejše.

Galerija slik

Sabina Prica, 4. A


(Število obiskov: 40)
Dostopnost