Select Page

Tudi v okviru projekta Simbioza giba vas vabimo, da se udeležite tega izziva – ni pretežak – in to je Tek na Ljubljanski grad.

Naredimo nekaj dobrega zase in za druge ljudi. 💓 Lepo je storiti dobre stvari, še lepše jih je deliti!

Gimnazija Ilirska Bistrica zmore –  skupaj zmoremo! Lepo bi bilo, da bi se prijavili v čim večjem številu, na koncu pa nas čaka skupinska fotografija v istih majicah (če ne v živo pa preko Zooma 😃).

Lep december in veliko čarobnega ter dobrega naj vam prinesejo vsi decembrski možje!

Marinka Gabriel, prof. ŠVZ


Več o izzivu:

Slovenska karitas, v sodelovanju s ŠOU Šport, vabi dijakinje in dijake k udeležbi na 27. Študentskem teku na grad, ki poteka pod pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije gospoda Boruta Pahorja. Tek je letos nekoliko drugačen in ne poteka po ljubljanskih ulicah, ampak ga vsak lahko opravi v okolici svojega doma.

Dijakinje in dijaki ga lahko izvedete individualno, tudi v sklopu športne vzgoje na daljavo, kjerkoli v Sloveniji do 31. decembra 2020 v dolžini vsaj 2,5 km. Namesto teka lahko to dolžino tudi prehodite. Letošnji tek poteka tudi v solidarnosti z mnogimi begunci in migranti po svetu, ki so morali zaradi različnih vzrokov zapustiti svoj dom in oditi na dolgo in naporno pot v želji po človeka vrednem življenju.

Za sodelovanje boste vsi mladi in tudi profesorji in profesorice, ki boste sodelovali pri teku, prejeli/e spominsko majico.

Vabilo za dijakinje in dijake je dostopno TUKAJ.

Prijave zbiramo TUKAJ.


(Število obiskov: 33)
Dostopnost