Select Page

Po krajši obeležitvi dneva državnosti bosta v torek in sredo, 23. in 24. junija 2020, potekali razdelitev spričeval ter podelitev pohval in nagrad najboljšim dijakom.

Podelitev spričeval, pohval in nagrad ter obeležitev dneva državnosti bosta potekali z razredniki v učilnicah po spodnjem razporedu.

Oddelek Razrednik/čarka Dan, datum

Ura

Učilnica

1. A/IB Ariana Jurca Torek,
23. 6. 2020

11.10

11

1. R/IB Tjaša Ažnik

11.00

1

2. A/IB Barbara Dekleva Sreda,
24. 6. 2020

8.00

8

2. R/IB Martin Simčič

1

3. A/IB Erika Gombač

8.10

9

3. R/IB Romana Štajnrajh

6

Zaradi  zagotavljanja varnostnih ukrepov prosimo vse dijake, da se držite navedenega razporeda in prevzamete spričevala v predvidenih terminih. Takrat boste tudi oddali prijavnice za popravne, predmetne in dopolnilne izpite (rok za oddajo je 24. 6. 2020). Naslednji možni prevzem spričeval bo po popravnih izpitih, 8. 7. 2020, ob 10.00 uri v učilnici št. 1 (večnamenski prostor).

Dijaki programa tehnik računalništva v navedenih terminih prinesete na šolo učbenike iz učbeniškega sklada, razen če jih še potrebujete. Dijaki gimnazijskega programa boste učbenike iz učbeniškega sklada vrnili prve dni septembra 2020.

Prinesite tudi denar za  plačilo fotokopij, ki so bile opravljene v Postojni. Na razrednih urah boste uredili vse zadeve v zvezi z zaključkom šolskega leta ter vpisom v naslednje  šolsko leto.

V primeru, da iz opravičenih razlogov spričevala v predvidenih terminih ne morete prevzeti, prijavo za obisk na šoli oziroma prevzem spričevala sporočite po e-pošti gimnazija.ilb@scpo.si.

Malica tega dne ni organizirana. Šolski avtobusni prevozi so organizirani po običajnem voznem redu.

Vsem dijakom iskrene čestitke ob zaključku šolskega leta, če so vam ostale pa kakšne obveznosti upamo, da jih boste uspešno opravili.

Prijetne, prijazne, predvsem pa zdrave počitniške dni.

Se vidimo septembra.

Vodstvo šole