Select Page

Gimnaziji Ilirska Bistrica je bil v okviru prostovoljskega projekta Simbioza šola že sedmo leto zapored podeljen naziv Simbioza šola.

Gimnazija Ilirska Bistrica je v šolskem letu 2019/20 v okviru prostovoljskega projekta Simbioza šola izvajala brezplačne delavnice računalniškega opismenjevanja starejših, in sicer so bile delavnice izvajane v dveh terminih. V obeh terminih so bile za udeležence s predznanjem s področja uporabe računalnika organizirane delavnice na višji ravni zahtevnosti. Prvi termin izvedbe delavnic je bil v tednu od 18. do 22. novembra 2019. V tem terminu je sodelovalo 15 dijakov-prostovoljcev in 16 udeležencev delavnic. V drugem terminu izvedbe delavnic, ki je potekal v tednu od 22. do 24. februarja 2020, je sodelovalo 6 dijakov-prostovoljcev in 9 udeležencev delavnic.

Na spodnjih povezavah si lahko preberete, kako so v obeh terminih potekale delavnice računalniškega opismenjevanja starejših na Gimnaziji Ilirska Bistrica. V prispevkih si lahko ogledate tudi galerijo fotografij.

  1. Napredne računalniške delavnice Simbioza: http://www.ilb.scpo.si/napredne-racunalniske-delavnice-simbioza/
  2. Na računalniških delavnicah Simbioza tokrat o uporabi pametnih telefonov: http://www.ilb.scpo.si/na-racunalniskih-delavnicah-simbioza-tokrat-o-uporabi-pametnih-telefonov/

Več o projektu Simbioza šola.